آرشیو دی ماه 1401

ck45-spk-spkr-spknl-mo40-cmsk-فولاد آموتيت-فولاد سردكار-فولاد گرمكار-فولاد ابزار-هاردوكس-استنلس استيل-فولاد قالب پلاستيك-vcn-فولاد نسوز-فولاد آتشخوار

ساخت سكوهاي دريايي- فولاد اسكله سازي-فولاد دريايي-ورق دريايي-قيمت فولاد

۹۸ بازديد ۰ نظر

متن كامل ساخت سكوهاي دريايي را مي توانيد با كليك بر روي عبارت ((ورق دريايي)) مشاهده نماييد.

ساخت سكوهاي دريايي- فولاد اسكله سازي-فولاد دريايي-ورق دريايي-قيمت فولاد

ساخت سكوهاي دريايي- فولاد اسكله سازي-فولاد دريايي-ورق دريايي-قيمت فولاد

 

ساخت سكوهاي دريايي

كليات

منظور از ساخت در اين مقاله، مراحل مربوط به مهيا سازي قطعات و ساخت قسمت هاي مختلف يك سكو در خشكي مي باشد. ساخت سكوهاي فلزي، شامل پيش ساخت و ساخت اجزا و زير مجموعه ها مي باشد. كه از مراحل زير تشكيل مي شود.

1-بريدن قطعات

2-آماده كردن لبه هاي قطعات براي جوشكاري

3-زدودن زنگ زدگي از سطح فلز (سند بلاست يا گريت بلاست)

4-خم دادن و شكل دهي سرد يا گرم قطعات

5-گرم كردن قبل از جوشكاري

6-جوشكاري قطعات

7-زدودن اضافه هاي جوشكاري

8-سنگ زدن

9-عمليات حرارتي بعد از جوشكاري

10-مونتاژ زير مجموعه ها براي ساخت مجموعه هاي اصلي نظير جاكت و عرشه

11-قرار دادن و نصب تجهيزات تأسيسات

12-اعمال روشهاي مناسب براي حفاظت در مقابل خوردگي

در اين فصل مشخصات كلي و حداقل هاي لازم براي ساخت و مونتاژ پايه و عرشه سكوهاي ثابت فولادي، ارايه مي گردند.

برنامه ريزي

براي ساخت بهينه و اقتصادي يك سكوي دريايي، لازم است برنامه كار طراحي گردد. موارد مهمي كه در اين برنامه بايد در نظر گرفته شوند، عبارتند از:

1-تقسيم مناسب سازه به اجزاي مختلف، به گونه اي كه ساخت اين اجزا به صورت پيش ساخت ممكن گردد.

2-مشخص كردن ابعاد مختلف قطعاتي كه به ناچار بايد در محل كارگاه، توليد و به هم متصل گردند.

3-مشخص كردن محل هاي جوش

4-بررسي امكاان جوش، چه به صورت كلي و چه به صورت موضعي

5-فراهم كردن امكان حداكثر استفاده از جوشكاري اتوماتيك و پيوسته

6-بررسي سازگاري جوش دو قطعه فولاد با مشخصات فني مختلف

7-در نظرگيري محدوديت عمليات حرارتي جوشهاي قطعات در مرحله ساخت

ساخت سكوهاي دريايي

برنامه مذكور بايد در قالب مدركي تحت عنوان روش ساخت توسط پيمانكار ساخت تهيه و ارايه بشود و مورد تأييد قرار گيرد. در اين برنامه، تجهيزات و نيروي انساني مورد نياز جهت اجراي روش نيز بايد مشخص شود.

مصالح مصرفي

كليات

تمام فولاد سازه اي مصرفي بايد، نو، عاري از نقص و زنگ زدگي باشد. در ضمن، استفاده از فولادهايي كه از قبل براي مصارف ديگري رد مي شوند. و سپس به عنوان فولاد سازه اي (فولاد ساختماني) طبقه بندي مي شوند، در سكوهاي دريايي مجاز نيست.

گواهي كارخانه نورد

گواهي هاي اصلي آزمايشهاي انجامي در هنگام توليد، بايد بر اساس نيازمندي ها ارايه شود. اين گواهيها بايد تمام اطلاعات لازم در مورد مقاومت، شكل پذيري، چقرمگي، آناليز شيميايي، عمليات حرارتي. آزمايش هاي غير تخريبي، آزمايش هاي تكميلي و سابقه شناسايي توليد را در بر داشته باشد. قبل از استفاده از فولاد در ساخت سازه، گواهي هاي فوق بايد ارائه شوند.

شناسايي مصالح

دريافت و جابه جايي مصالح، اغلب بخشي از فعاليت هاي پيمانكار ساخت است. پيمانكار بايد روشي را جهت دريافت، انبار كردن، شناسايي و ردگيري ارايه داده و به تصويب برساند. در اين روش، هر قطعه فولادي كه در بخشي از سازه توليد بشود مورد استفاده قرار مي گيرد. بايد به صورت دقيق قابل ردگيري تا مرحله دريافت گواهي توليد كننده فولاد باشد.

انبار كردن مصالح

لازم است مصالح مورد مصرف براي ساخت در فضاي مناسب بالاتر از سطح زمين، روي قطعات چوب، پالت و يا قطعات مشابه انبار گردد. طوري كه مشكل خوردگي تدريجي وجود نداشته باشد. در اين رابطه، بخصوص لبه هايي كه براي جوشكاري بعدي مهيا مي شوند. بايد به طور مناسب حفاظت شوند و قبل از جوشكاري، مورد كنترل قرار گيرند تا اگر لازم باشد تميز گردند. مصالح مصرفي براي جوشكاري، بايد در شرايط خشك و زير سقف نگهداري گردند.

جوشكاري

ساخت سكوهاي دريايي

كليات

براي اتصال قطعات و اجزاي مختلف سكوهاي فلزي، اغلب از جوش استفاده مي شود. و به اين خاطر، بررسي مشخصات مكانيكي و كيفيت آن بسيار مهم مي باشد. جوشكاري مورد نياز، بايد به گونه اي انجام گيرد كه كليه مشخصات لازم و كيفيت مطلوب رعايت گردد. بررسي صلاحيت هاي مربوط به جوشكاري و مراحل جوش، بايد مطابق با استاندارد جوش AWS D1-1 انجام گيرد.

رويه جوشكاري

رويه جوشكاري بايد به صورت كتبي تهيه شود و در آن همه مراحل مختلف جوشكاري و متغيرهاي مهم، مشخص گردند. در يك مدرك رويه جوشكاري، راجع به موارد زير بحث مي شود.

1-فرايند جوشكاري (نظير جوشكاري دستي، جوشكاري اتوماتيك و غيره)

2-مشخصات مصالح و دامنه ضخامتي كه آن رويه در مورد آنها قابل كاربرد است.

3-طراحي اتصالات (شكل قطعاتي كه بايد به هم متصل شوند، زاويه قطعات نسبت به هم، شكل نفوذ جوش و ريشه جوش و غيره)

4-نوع الكترودها

5-اندازه الكترودها و شماره و ترتيب پاسخ هاي جوش

6-جريان برق، ولتاژ و نرخ تغذيه الكترود

7-موقعيت هاي جوشكاري و جهت و سرعت حركت جوش

8- گرم كردن قبل و پس از جوشكاري (روش، درجه حرارت، نرخ گرم يا سرد شدن و روش كنترل)

ساخت سكوهاي دريايي

جهت كسب به شرايط بهينه جوش، بايد آزمايش هاي متعدد انجام گيرد تا ضوابط لازم طراحي تأمين گردد. رويه جوشكاري بايد منطبق بر استاندارد AWS D1-1 باشد.

فولاد رسول دلاكان

با سالها تجربه ارزشمند و گرانبها در عرصه تأمين و توزيع انواع ورق آلياژي و انواع فولاد آلياژي با گواهينامه ها و آناليزهاي معتبر با ضميمه نمودن آن به محصولاتش آنرا به مشتريان خويش ارائه داده است. كه توانسته رضايتمندي آنان را همواره فراهم آورد. صنعتگر شريف و گرامي از اينكه ما را جهت خريد كالا (فولاد آلياژي) مورد نياز خويش، انتخاب مي نماييد از شما سپاسگزاريم.

ارتباط با ما

09122136675

02128423820

واتس آپ :09122136675

فكس: 02128423820

اينستاگرام :fooladdalakan

ايميل: fooladrasuldalakan@gmail.com

 

كاربرد مصالح در سكوهاي دريايي -قيمت فولاد سازه اي – فروش فولاد سازه اي-فولاد دريايي

۱۰۰ بازديد ۰ نظر

متن كامل كاربرد مصالح در سكوهاي دريايي را مي توانيد با كليك بر روي عبارت ((فولاد دريايي)) مشاهده نماييد.

فولاد سازه اي-فولاد دريايي-ورق دريايي-فلاد ساختماني-ورق A36-ورق GLA-ورق 316L-ورق A283- فولاد اسكله سازي

موقعيت، شرايط جغرافيايي و آب و هواي خاص خليج فارس، موجب آن است. كه سازه هاي ايجادي در منطقه، بخصوص سازه هايي كه در مجاورت آب دريا ايجاد مي شوند. تحت شرايط بسيار خورنده قرار داشته باشند. به همين دليل انتخاب مناسب مصالح ساختماني براي اين سازه ها، مي تواند اثر قابل توجهي در كارايي و دوام اين سازه ها داشته باشد. سكوهاي دريايي، با توجه به كاربري و همچنين قرارگيري در مناطق دور از ساحل و در آب عميق. جزو سازه هاي پر هزينه و بسيار حساس مي باشد.

عدم استفاده از مصالح نامناسب براي اين سازه ها، علاوه بر كاهش كارايي و دوام سازه ها. مي تواند ريسك خطرات جاني و مالي را به مقدار زيادي افزايش دهد. در اين فصل، مصالح نامناسب براي استفاده در ساخت سازه هاي دور از ساحل. در قالب مصالح فولادي، مصالح بتني و سيماني، مورد بررسي قرار مي گيرند.

فولاد سازه اي

 

فولاد مورد استفاده بايد داراي خصوصيات لازم براي پايداري در برابر شرايط محيطي و مقاومت مناسب باشد. و از نظر كلاس و استاندارد، برابر با نظر طراح باشد. مشخصات فني فولاد از قبيل مواردي كه در جدول 6-1 آمده اند. بايد توسط توليد كننده يا يك آزمايشگاه معتبر، از طريق آزمايشهاي استاندارد مانند روش هايي كه در ASTM A6 و ASTM A20 ذكر مي گردد. كنترل گردند. و با موارد ذكر شده به عنوان مشخصات محصول، يكسان باشند. استفاده از فولادي كه خصوصيات آن نامشخص مي باشد، در هيچ شرايطي مورد پذيرش نيست.

همچنين استفاده از مواد پوشش دهنده مناسب و حفاظ كاتدي. در شرايطي كه استفاده از فولاد در محيط هاي خورنده جوي و دريايي مورد نظر مي باشند. لازم است و از فولادهايي بايد استفاده شود كه مقاومت آنها در برابر شرايط خورنده دريايي، به اثبات برسد. همچنين استفاده از مواد پوشش دهنده مناسب و حفاظت كاتدي. براساس معيارهاي ذكر شده در ساير بخش هاي اين آيين نامه، به عنوان يك راه حل ديگر، مي تواند مورد نظر قرار گيرد.

در صورت استفاده از فولاد در كنار ساير فلزات، ضروري است. تا قابليت ايجاد خوردگي گالوانيكي در فولاد يا فلز مجاور، براساس جدول حدود ولتاژ فلزات و توانايي آنها در پولاريزه شدن، مورد بررسي قرار گيرد.

گروه هاي فولاد

انواع فولاد براساس مقاومت و جوش پذيري آن، به گروه هاي زير تقسيم بندي مي شوند.

گروه اول

اين گروه شامل فولاد نورد شده با حداقل مقاومت گسيختگي 280 مگاپاسكال يا كمتر مي باشد. شاخص كربن فولاد، به طور معمول 0/4 يا كمتر مي باشد. شاخص كربن فولاد، ميزان عناصر مختلف موجود در فولاد را به صورت كربن معادل در فولاد نشان مي دهد. و براي بررسي ميزان جوش پذيري و چكش خواري فولاد به كار مي رود. مقدار آن از رابطه زير به دست مي آيد:

عمليات جوشكاري اين گروه، مي تواند به وسيله تمامي روش هاي جوش مورد بيان در AWS D1.1 انجام شود.

كاربرد مصالح در سكوهاي دريايي

گروه دوم

شامل فولادهاي با مقاومت متوسط، داراي حداقل مقاومت گسيختگي بين 360-280 مگاپاسكال مي باشد. ميزان شاخص كربن، تا مقادير 0/45 و بيشتر نيز ظاهر مي شود. اين فولادها به وسيله جوشكاري كم هيدروژن، به يكديگر جوش دهي مي شوند.

گروه سوم

شامل فولادهاي پر مقاومت با مقاومت گسيختگي حداقل برابر با 360 مگاپاسكال مي باشد. استفاده از اين فولادها در شرايط مختلف، با رعايت موارد زير مورد پذيرش است.

الف: جوش پذيري و سيستم جوشكاري، بايد مورد بررسي قرار بگيرد.

ب: مسايل خستگي ناشي از تنشهاي زياد كه ممكن است در سازه به وجود آيند، مورد نظر قرار گيرد.

چ: چقرمگي در شرايط مختلف مانند زمان ساخت، نصب و كنترل، تنش هاي سرويس و تغييرات درجه حرارت محيط، بررسي شوند.

فولاد رسول دلاكان

با سالها تجربه ارزشمند و گرانبها در عرصه تأمين و توزيع انواع ورق آلياژي و انواع فولاد آلياژي با گواهينامه ها و آناليزهاي معتبر با ضميمه نمودن آن به محصولاتش آنرا به مشتريان خويش ارائه داده است. كه توانسته رضايتمندي آنان را همواره فراهم آورد. صنعتگر شريف و گرامي از اينكه ما را جهت خريد كالا (فولاد آلياژي) مورد نياز خويش، انتخاب مي نماييد از شما سپاسگزاريم.

ارتباط با ما

09122136675

02128423820

واتس آپ :09122136675

فكس: 02128423820

اينستاگرام :fooladdalakan

ايميل: fooladrasuldalakan@gmail.com

 

فولاد كربني-فولاد ck45-فولاد ck60-فولاد ck35-فولادms60-فروش فولاد كربني-فولاد ابزار كربني

۱۰۰ بازديد ۰ نظر

فروش فولاد كربني ((قيمت مناسب))
فولاد ck45 - فولاد ck60- فولاد ms60-فولاد ck35-فولاد 1740-فولاد 1221-فولاد 1191-فولاد 1181
فولاد كم آلياژ-فولاد آلياژي-فولاد هاي زنگ نزن

فولاد كربني-فولاد كربني چيست؟-فولاد كم آلياژ-فولاد آلياژي-ck45-ck35-ck60-ms60-1740-1191-1181-1221

فولاد كربني، نوعي فولاد است كه حداكثر درصد وزني كربن ان 2.1% است. طبق تعريف مؤسسه آهن و فولاد آمريكا، AISI، زماني به فولاد، فولاد كربني گفته مي شود كه:

هيچ حداقل مقداري براي عناصر كروم، كبالت، موليبدن، نيكل، نيوبيوم، تيتانيوم، تنگستن، واناديوم، زيركونيم مشخص نشده باشد.
حداقل ميزان مس مشخص شده از 0.4 درصد جرمي بيشتر نباشد.
يا حداكثر درصد جرمي عناصر ذكر شده از اين مقادير بيشتر نباشد. منگنز 1.65 درصد، سيليكن 0.6 درصد، مس 0.6 درصد.
ممكن است از واژه (فولاد كربني) براي تفكيك قائل شدن با (فولاد زنگ نزن) استفاده گردد. در اين حالت منظور از فولاد كربني مي تواند شامل فولادهاي آلياژي نيز شود.

با افزايش درصد كربن در فولادها، امكان سختكاري و افزايش استحكام آن نيز از طريق عمليات حرارتي افزايش مي يابد. ولي از طرفي اين كار باعث كاهش شكل پذيري آن مي شود. جداي از عمليات حرارتي، افزايش درصد كربن باعث كاهش خاصيت جوشكاري فولادها مي شود. در فولادهاي كربني هر چه درصد كربن افزايش يابد، دماي ذوب فولاد كاهش مي يابد.

فولاد رسول دلاكان

با سالها تجربه ارزشمند و گرانبها در عرصه تأمين و توزيع انواع ورق آلياژي و انواع فولاد آلياژي با گواهينامه ها و آناليزهاي معتبر با ضميمه نمودن آن به محصولاتش آنرا به مشتريان خويش ارائه داده است. كه توانسته رضايتمندي آنان را همواره فراهم آورد. صنعتگر شريف و گرامي از اينكه ما را جهت خريد كالا (فولاد آلياژي) مورد نياز خويش، انتخاب مي نماييد از شما سپاسگزاريم.

ارتباط با ما

09122136675

02128423820

واتس آپ :09122136675

فكس: 02128423820

اينستاگرام :fooladdalakan

ايميل: fooladrasuldalakan@gmail.com

ورق A283-بررسي خوردگي فولاد ASTM A283 Grade C – فروش فولاد A283

۱۰۰ بازديد ۰ نظر

متن كامل بررسي خوردگي فولاد ASTM A283 Grade c را مي توانيد با كليك بر روي عبارت ((ورق A283)) مشاهده نماييد.

ورق a283-فولاد a283-فروش فولاد a283-فروش ورق a283-فولاد حرارتي-فولاد مخزني

ورق A283- بررسي خوردگي فولاد ASTM A283 Grade C جوشكاري شده با الكترود E7018 nv در آب درياي خليج فارس

بررسي اثر خورندگي آب درياي خليج فارس بر روي فولادهاي كربني. و قطعات جوشكاري شده مورد استفاده براي ساخت مخازن فلزي از آن جهت اهميت دارد. كه مي تواند به امكان سنجي استفاده از آب دريا براي هيدروتست اين مخازن منجر شود. كه در صورت مثبت بودن نتايج ارزيابي، سبب صرفه جويي هاي اقتصادي و زيست محيطي فراواني مي شود. براي نيل به اين هدف در اين پژوهش، ابتدا فولاد كربني كم كربن ASTM A283 Grade C با الكترود E7018 جوش دهي گرديد. و آزمون راديوگرافي براي كنترل كيفيت جوش و همچنين تست هاي سختي سنجي، ميكرو اچ و ماكرو اچ براي بررسي ريزساختار انجام شد.

سپس تركيب شيميايي، PH، هدايت الكتريكي و ميزان SRB موجود در آب درياي مورد مطالعه اندازه گيري گرديد. در ادامه نرخ خوردگي فولاد و الكترود جوشكاري مورد استفاده در آب درياي خليج فارس. به وسيله روش الكتروشيميايي پلاريزاسيون مقاومت خطي و همين طور آزمون غوطه وري، محاسبه گرديد. سپس محصولات خوردگي تشكيل شده و سطح خورده شده نيز به وسيله روش هاي EDS و SEM آناليز شدند. نتايج حاصل از آزمون هاي پلاريزاسيون و غوطه وري مشخص نمود. كه فلز جوش الكترود E7018 نسبت به فولاد ASTM A283 Grade C آند است. كه اين نتيجه توسط تصاوير SEM تأييد شد.

مخازن فلزي كه در صنعت مورد استفاده قرار مي گيرند. بر سه نوع اتمسفري، كم فشار و تحت فشار مي باشند. استانداردهاي بين المللي كه براي ساخت اين مخازن بخصوص در صنايع نفت و گاز استفاده مي شوند. عبارتند از: استاندارد شماره 650 مؤسسه نفت آمريكا براي طراحي و ساخت مخازن اتمسفري با فشار كاري كمتر از (lb/in2) 2/5. استاندارد شماره 620 مؤسسه نفت آمريكا براي طراحي. و ساخت مخازن كم فشار با فشار كاري بيشتر از (lb/in2) 2/5 و كمتر از (lb/in2) 15. و استاندارد بخش 8 انجمن مهندسي مكانيك آمريكا براي طراحي و ساخت مخازن تحت فشار با فشار كاري بيش از (lb/in2) 15. مخازن ذخيره كه در صنايع نفت و گاز براي ذخيره و نگهداري مواد ورودي و يا محصولات توليدي. مانند: نفت خام، ميعانات گازي، آب آتش نشاني، آب بويلرها و … استفاده مي شود.

اغلب از گروه مخازن اتمسفري و كمتر از نوع مخازن كم فشار هستند. مواد و آلياژهاي مورد استفاده براي ساخت مخازن ذخيره در اكثر موارد فولاد كربني است. كه با مراجعه به استاندارد API 650 ويرايش سال 2010 و بندهاي 4,2,2 تا 4,2,5 از آن. مي توان جنس ورق هاي مجاز براي استفاده در ساخت مخازن ذخيره اتمسفري را مشخص نمود. از جمله اين ورق ها كه در صنايعع نفت و گاز ايران نيز كاربرد زيادي دارد ورق ASTM A283 Grade C است. با توجه به كاربرد گسترده اي كه اين فولاد كربني در ساخت مخازن ذخيره در صنايع نفت و گاز دارد. اين پژوهش نيز به بررسي اثر خوردگي آب درياي خليج فارس بر روي اين فولاد، متمركز گرديد. همچنين با توجه به اينكه در ساخت مخازن و براي اتصال ورق هاي فولادي. از عمليات جوشكاري بر اساس يك دستورالعمل مورد تأييد استفاده مي شود.

لذا بررسي اثر خوردگي آب دريا بر روي فلز جوش بعنوان بخشي از سطح در تماس با محيط ضروري است. پس از ساخت مخازن ذخيره، كيفيت ساخت و جوش آنها طي مراحل متعدد و بوسيله روش هاي مختلفي آزمايش مي شود. كه از جمله اين روشها آزمون هيدرواستاتيك مخازن به وسيله آب است. در بند 7,3,6,3 از استاندارد API 650 ويرايش سال 2010 در مورد كيفيت آب مورد استفاده براي هيدروتست مخازن اشاره كلي گرديد. و در آن اين پشنهاد است كه بهتر است از آب آشاميدني جهت هيدروتست استفاده شود.

 

اما استفاده از ساير انواع آب از جمله آب چاه، رودخانه و حتي دريا را نيز منع نمي كند. و مسئوليت عواقب ناشي از استفاده از اين نوع آبها، از جمله احتمال خوردگي، را بر عهده كارفرماي ساخت مخزن مي داند. همچنين پيشنهاد مي كند كه در صورت طولاني شدن زمان هيدروتست تا بيش از 14 روز كه شامل زمان آبگيري و تخليه نيز مي شود. اقدامات اصلاحي بر روي آب صورت گيرد. كه اين اقدامات مي تواند شامل اضافه كردن بازدارنده ها، زيست كش ها و… باشد.

اما در مقام عمل و در پروژه هاي عظيمي مانند ساخت پالايشگاه هاي نفت و گاز. كه در آنها مخازن بسيار بزرگ با قطر چنده ده متري و با ظرفيت چند ده هزار متر مكعبي توليد مي شود. استفاده از آب آشاميدني جهت هيدروتست اين مخازن از لحاظ اقتصادي و زيست محيطي هزينه هاي سنگيني در پي دارد. و با توجه به بحران كمبود آب، حساسيت موضوع افزايش مي يابد. از سوي ديگر با توجه به گنجايش بالاي مخازن عظيم و مشكلات اجرايي حين كار. امكان رعايت بازه زماني 14 روزه نيز در بسياري از موارد غير ممكن است.

فولاد رسول دلاكان

با سالها تجربه ارزشمند و گرانبها در عرصه تأمين و توزيع انواع ورق آلياژي و انواع فولاد آلياژي با گواهينامه ها و آناليزهاي معتبر با ضميمه نمودن آن به محصولاتش آنرا به مشتريان خويش ارائه داده است. كه توانسته رضايتمندي آنان را همواره فراهم آورد. صنعتگر شريف و گرامي از اينكه ما را جهت خريد كالا (فولاد آلياژي) مورد نياز خويش، انتخاب مي نماييد از شما سپاسگزاريم.

ارتباط با ما

09122136675

02128423820

واتس آپ :09122136675

فكس: 02128423820

اينستاگرام :fooladdalakan

ايميل: fooladrasuldalakan@gmail.com

 

ورق فولادي st52-بررسي عددي تأثير استفاده از آلياژ حافظه دار شكلي-قيمت st52-فروش فولاد st52

۱۰۳ بازديد ۰ نظر

متن كامل بررسي عددي تأثير استفاده از آلياژ حافظه دار شكلي را مي توانيد با كليك بر روي عبارت ((ورق st52)) مشاهده نماييد.

ورق فولادي st52-بررسي عددي تأثير استفاده از آلياژ حافظه دار شكلي- قيمت فولاد st52

ورق فولادي st52-بررسي عددي تأثير استفاده از آلياژهاي حافظه دار شكلي و سوراخ دار بودن صفحات كناري بر عملكرد چرخه اي اتصالات

در اتصالات گيردار رايج، نقطه ضعف بزرگ، شكست ترد ناحيه ي جوشكاري هنگام وقوع زلزله مي باشد. يك راهكار خلاقانه براي رفع چنين نقطه ضعف هايي استفاده از صفحات كناري در اتصال تير به ستون مي باشد. در مطالعات گذشته، تمركز بيشتر بر عملكرد اتصالات با صفحه ي كناري و مقايسه ي اين اتصالات با انواع ديگر اتصالات گيردار بوده است. در اين تحقيق، به بررسي تأثير جنس، ضخامت و سوراخ دار بودن صفحات كناري بر عملكرد چرخه اي اتصال خمشي پرداخته مي شود. براي اين منظور علاوه بر استفاده از صفحات كناري از جنس فولاد نرمه St37 و فولاد پر مقاومت كم آلياژ St52. از آلياژ حافظه دار شكلي نيكل-تيتانيوم (SMA-Ni-Ti) نيز بكاري گيري شد.

مدل سازي و تحليل

تا اثر فوق الاستيك اين آلياژ بر عملكرد اتصال نيز مورد بررسي قرار گيرد. مدل سازي و تحليل در نرم افزار اجزاء محدود ABAQUS تحت بارگذاري چرخه اي صورت پذيرفت. و نتايج حاكي از افزايش ظرفيت و شكل پذيري اتصالات با صفحه ي كناري از جنس آلياژ حافظه دار شكلي بوده و همچنين مشخص گرديد. كه مي توان ضخامت هاي بهينه اي را براي صفحات كناري انتخاب نمود. تا بدين صورت بيشترين شكل پذيري ممكن در اتصال ايجاد گردد. و از تشكيل مفصل پلاستيك جلوگيري شود. بر اساس نتايج مورد حاصل، با تغيير پيكربندي و ايجاد برش. در اتصال بطور كلي ظرفيت اتصال در دوران 0/04 راديان (حد پذيرش قاب هاي خمشي) كاهش يافت. و تمركز تنش در گوشه هاي داراي برش خوردگي بيشترين تأثير را در گسيختگي صفحات كناري دارند.

 

ساخت سازه هاي فولادي قاب خمشي در نيمه ي دوم قرم بيستم دچار تغييرات چشمگيري شد. كه خود حاصل به چالش كشيده شدن روندهاي طراحي آئين نامه اي توسط زلزله هايي همچون نورثريچ (1994) و كوبه (1995) بود. عملكرد سازه هاي فولادي در اين دو زلزله از نظر شكل پذيري پايين تر از سطح مورد انتظار بود. و شكست ترد در اتصالات فولادي قاب خمشي مشاهده شد. بعد از زلزله ي نورثريچ، دو تغيير اساسي در طراحي اتصالات فولادي ايجاد شد.

 

1) افزايش مقاومت اتصالات 2) ضعيف كردن مقاومت تير نسبت به مقاومت اتصال. هدف از اين دو تغيير جدا كردن مفصل پلاستيك از سطح ستون و انتقال آن به تير بود. اين كار احتمال شكست ترد جوش هاي شياري اتصال را كاهش مي دهد و به اتصال اين قابليت را مي داد. كه دوران پلاستيك را تا 0.03 راديان با افت لنگر پلاستيك كمتر از 20% تحت بارهاي چرخه اي كنترل نمايد. از جمله اتصالاتي كه در دهه هاي اخير كاربرد آن رواج پيدا كرده است.

اتصال تير به ستون با استفاده از صفحات كناري مي باشد. در اتصالات با صفحه ي كناري يك جفت صفحه ي فولادي تير را به ستون متصل مي كند. اين كار، اتصال جوشي انتهاي تير به بال ستون را حذف مي كند. و تير مستقيماً اتصالي به ستون ندارد. جدايي تير از ستون مانع تمركز تنش سه محوري موجود دراتصالات گيردار رايج مي شود. و افزايش سختي صفحات كناري تا حد زيادي قاب سازه اي را سخت تر كرده. و با ايجاد سه چشمه ي اتصال موازي (دو صفحه كناري به همراه جان ستون). وابستگي سختي به تغيير شكل چشمه ي اتصال حذف مي گردد. در اين نوع اتصال صفحات فولادي در بالا و پايين تير. تنها به منظور پر كردن فاصله ي بين عرض بال تير و عرض ستون استفاده مي شوند.

مطالعات انجامي در زمينه ي اتصالات با صفحات كناري، غالباً بر تعيين عملكرد لرزه اي. مقايسه با اتصالات ديگر و بهسازي لرز ه اي به كمك اين اتصالات متمركز بوده اند. واثقي اميري و همكاران پارامترهاي لرز ه اي سيستم هاي دوگانه با اتصالات داراي صفحات كناري را مورد بررسي قرار دادند. و پارامترهاي لرز ه اي مانند ضرايب شكل پذيري، تنش مجاز، اضافه مقاومت ضريب رفتار را در اين نوع قاب ها محاسبه كردند. ديلمي و يخچاليان اتصالات گيردار با صخامت كناري را در نرم افزار اجزاء محدود ANSYS مدل سازي نمودند.

 

در زمينه ي بهسازي سازه هم مي توان به مطالعه ي انجامي توسط چو و همكاران اشاره كرد. در اين مطالعه شرايط اوليه ي اتصال مورد بهسازي به صورت گيردار با بال جوش شده و جان پيچ شده به ستون بوده است. كه بعد از بهسازي، دو صفحه ي كناري در دو طرف بال قرار گرفت و به ستون متصل گرديد.

در زمينه مطالعات آزمايشگاهي نيز مي توان به مطالعه ي ديلمي و شيراوند اشاره كرد. در اين مطالعه دو نمونه ي اتصال گيردار با صفحه ي كناري تحت بارگذاري چرخه اي مورد آزمايش قرار گرفتند. و عملكرد چرخه اي آنها مورد بررسي قرار گرفته. فريدمهر و همكاران به بررسي عملكرد سازه ي فولادي قاب خمشي داراي اتصال گيردار با صفحه ي كناري تحت خرابي پيش رونده پرداختند.

 

اتصال خمشي صفحه كناري قادر به دست يابي به ظرفيت چرخشي كافي و توسعه ظرفيت غير ارتجاعي كامل تير اتصال دهنده است. نتايج نشان داد كه اين اتصال داراي سختي، مقاومت به شكل پذيري مناسبي در برابر خرابي پيش رونده مي باشد. عليزاده و همكاران به ارزيابي عملكرد محوري اتصال صفحه كناري جان تير پرداختند. نتايج نشان داد كه صفحه ي كناري اتصال باعث افزايش مقاومت محوري مي شود.

ورق فولادي st52-بررسي عددي تأثير استفاده از آلياژ حافظه دار شكلي- قيمت فولاد st52

فولاد رسول دلاكان

با سالها تجربه ارزشمند و گرانبها در عرصه تأمين و توزيع انواع ورق آلياژي و انواع فولاد آلياژي با گواهينامه ها و آناليزهاي معتبر با ضميمه نمودن آن به محصولاتش آنرا به مشتريان خويش ارائه داده است. كه توانسته رضايتمندي آنان را همواره فراهم آورد. صنعتگر شريف و گرامي از اينكه ما را جهت خريد كالا (فولاد آلياژي) مورد نياز خويش، انتخاب مي نماييد از شما سپاسگزاريم.

ارتباط با ما

09122136675

02128423820

واتس آپ :09122136675

فكس: 02128423820

اينستاگرام :fooladdalakan

ايميل: fooladrasuldalakan@gmail.com

 

قوطي فولادي - قوطي فلزي -پروفيل ساختماني-پروفيل فولادي-فروش قوطي فولادي

۱۰۴ بازديد ۰ نظر

فروش قوطي فولادي

انواع قوطي فولادي

از قوطي صنعتي در ساخت تجهيزات و ماشين آلات، پل ها، سازه هاي فلزي بزرگ، صنايع نظامي، تابلوهاي تبليغاتي و... استفاده مي شود. همچنين از آن براي توليد قسمت هايي از يك ساختمان. مانند: باكس هاي فلزي و ستون ها نيز بهره مي گيرند.

ابعاد بزرگ، ضخامت زياد، استحكام و مقاومت بسيار زياد در مقابل آسيب هاي مختلف نظير ضربات. مقاومت مطلوب در برابر آب و رطوبت، قابليت جوش كاري مطلوب، وزن كم نسبت به ظاهر بزرگ. از ويژگي هاي اصلي محصولات قوطي صنعتي است. براي استفاده از اين پروفيل در ساخت ستون، داخل آن را با بتن پر مي كنند.

اين نوع پروفيل از ورق سياه، به وسيله نورد گرم تهيه و توليد مي گردد. بدليل ابعاد بزرگ، ضخامت و وزن زياد اين ورق ها نسبت به ديگر ورق هاي فولادي. به آنها پروفيل سنگين نيز مي گويند.

قوطي ستوني

از پركاربردترين و پرمصرف ترين قوطي پروفيل ها براي ساخت سوله، ستون هاي ساختمان، انبارها، كارگاه ها و... مي توان به قوطي ستوني اشاره داشت. اين قوطي ها در دو گروه ستوني صنعتي و ساختماني دسته بندي مي شوند.

1- قوطي ستوني صنعتي

اين پروفيل ها از پركاربردترين و پر استفاده ترين پروفيل ها در صنعت به حساب مي آيند. پروفيل هاي ستوني صنعتي داراي مقاطع فولادي تو خالي. با ضخامتي در حدود 6 ميلي متر به بالا و طولي معادل 12 متر، هستند.

2- قوطي ستوني ساختماني

اين نوع پروفيل ها با استفاده از ورقه هاي سياه ساخته مي شود. سپس به عنوان تجهيزات و ابزارهاي مورد نياز در صنعت ساختمان سازي به كار گرفته مي شوند. پروفيل هاي ساختماني داراي مقطع مربعي شكل با ابعادي بين 100 تا 1400 ميلي متر مي باشند.

اصلي ترين تفاوت بين پروفيل هاي صنعتي و پروفيل هاي ساختماني در ورزن آنهاست. از ويژگي هاي اصلي و مهم قوطي ستوني مي توان استحكام و مقاومت بالا. قابليت جوش پذيري بالا، كيفيت سطحي مناسب و فرم پذيري عالي را نام برد.

قوطي ستوني كاربردهاي بسياري در صنعت، تابلوهاي راهنمايي رانندگي، لوازم پزشكي، وسايل خانگي، ساختمان سازي و عمران، مصارف عمومي، خودروسازي، لوازم ورزشي و تفريحي و ... دارد. در ادامه به موارد مصرف در توليد لوازم خانه و لوازم ورزشي مي پردازيم.

  • موارد مصرف در توليد لوازم خانه: در ساخت انواع زير پايه ها، تخت خواب هاي فلزي. مبلمان هاي فلزي، قفسه هاي فلزي، جا لباسي و سرويس هاي غذاخوري فلزي از قوطي ستوني استفاده مي كنند.
  • موارد مصرف در توليد لوازم ورزشي: تجهيزات بدن سازي در سطح پارك ها و باشگاه ها، انواع صندلي ها، آلاچيق و سايه بان و ... با اين نوع پروفيل ساخته مي شوند.
  • قوطي مبلي
  • قوطي گالوانيزه

 

در اين قوطي ها براي بالا بردن مقاومت در برابر زنگ زدگي و خوردگي، از پوشش گالوانيزه برخوردار هستند. اين موضوع سبب افزايش كاربرد و موارد مصرف اين پروفيل شده است. قوطي گالوانيزه در انواع سبك تا سنگين (قوطي گالوانيزه سبك. قوطي گالوانيزه سنگين، قوطي گالوانيزه صنعتي، قوطي گالوانيزه كشاورزي با وزن، سايز و ضخامت هاي مختلفي توليد مي شوند.

فولاد رسول دلاكان

با سالها تجربه ارزشمند و گرانبها در عرصه تأمين و توزيع انواع ورق آلياژي و انواع فولاد آلياژي با گواهينامه ها و آناليزهاي معتبر با ضميمه نمودن آن به محصولاتش آنرا به مشتريان خويش ارائه داده است. كه توانسته رضايتمندي آنان را همواره فراهم آورد. صنعتگر شريف و گرامي از اينكه ما را جهت خريد كالا (فولاد آلياژي) مورد نياز خويش، انتخاب مي نماييد از شما سپاسگزاريم.

ارتباط با ما

09122136675

02128423820

واتس آپ :09122136675

فكس: 02128423820

اينستاگرام :fooladdalakan

ايميل: fooladrasuldalakan@gmail.com

 

شكل دهي ورق فولادي-فروش ورق st37 – فولاد st37-ورق سياه st37 -فروش فولاد

۱۰۴ بازديد ۰ نظر

متن كامل شكل دهي ورق فولادي را مي توانيد با كليك بر روي عبارت ((ورق st37)) مشاهده نماييد.

شكل دهي ورق فولادي-فروش ورق st37 - فولاد st37-ورق سياه st37 -فروش فولاد

محاسبه برگشت فنري با لحاظ نمودن مدل سخت شوندگي يوشيدا يومري در فرآيند شكل دهي غلتكي سرد ورق فولادي

يكي از چالش هاي فرايند شكل دهي غلتكي سرد برگشت فنري است. دقت شبيه سازي فرايندهاي شكل دهي ورقي فلزات براي پيش بيني برگشت فنري به معادلات بيان كننده رابطه تنش – كرنش. تابع تسليم و مدل سخت شوندگي مورد انتخاب و ناهمسانگردي ماده بستگي دارد. در اين مقاله، بوسيله آزمايش تجربي كشش-فشار متناوب و با استفاده از شبيه سازي در نرم افزار LS-OPT. متغيرهاي مدل سخت شوندگي يوشيدا يومري براي فولاد St37 حاصل گرديد.

از آنجا كه در نظر گيري مدل سخت شوندگي در برگشت فنري مهم است. مدل هاي مختلفي از مدل سخت شوندگي براي پيش بيني دقيق تر رفتار ماده پيشنهاد گرديد. يكي از مدل هاي دقيق در پيش بيني رفتار فلز، مدل سخت شوندگي يوشيدا يومري است. آزمايش هاي تجربي در فرايند شكل دهي غلتكي سرد كماني كردن ورق و همچنين شبيه سازي در نرم افزار Lsdyna. شبيه سازي هاي با و بدون در نظر گيري سخت شوندگي يوشيدا يومري انجام شد. نشان داده شد. پيش بيني برگشت فنري با در نظر گيري مدل يوشيدا يومري از دقت بالاتري برخوردار است.

 

شكل دهي ورقي فلزات همراه با معضلات زيادي همچون نازك شدگي، چروكيدگي و برگشت فنري است كه ساخت محصولي بدون عيب را مشكل مي سازد. محققين زيادي عيوب نازك شدگي و برگشت فنري چروكيدگي و نازك شدگي را در شكل دهي ورق بررسي كرده اند. عيب برگشت فنري دقت ابعادي محصول نهايي را تحت تأثير قرار مي دهد. و پديده اي رايج و اجتناب ناپذير است. برگشت فنري به علت بازگشت ناحيه كشساني در نواحي تغيير شكل يافته رخ مي دهد. رفتار تنش كرنش ماده هنگام باربرداري و بارگذاري به خصوص در ناحيه فشاري تغيير مي كند. كه اين تغيير روي برگشت فنري مؤثر است.

دقت شبيه سازي فرآيندهاي شكل دهي ورق فلزات باري پيش بيني برگشت فنري. به معادلات بيان مي كند كه رابطه تنش-كرنش، تابع تسليم و مدل سخت شوندگي انتخاب شده و ناهمسانگردي ماده بستگي دارد. در بيشتر فلزات تغيير شكل مومساني، منجر به افزايش ناحيه كشساني يا افزايش تنش تسليم مي شود. اين پديده سبب بزرگ شدن يكنواخت سطح تسليم مي شود. مدل بيان كننده اين پديده سخت شوندگي همسانگرد نام دارد. در برخي از فلزات مانند فولاد در بارگذاري معكوس استحكام تسليم فشاري كاهش مي يابد. اين فرايند اثر باشينگر نام دارد. مدل سخت شوندگي همسانگرد در بارگذاري معكوس، اثر باشينگر را لحاظ نمي كند.

در بارگذاري چرخه اي، مدل سخت شوندگي سينماتيك پيشنهادي توسط پراگر ويزگلر. با در نظر گيري تانسور تنش برگشتي α اثر باشينگر و سخت شوندگي لحاظ مي شود. در اين مدل در بارگذاري فرض مي شود. تنش برگشتي در جهتي يكسان با مقدار كرنش مومساني افزايش مي يابد. مدل سخت شوندگي سينماتيك آرمسترانگ و فرديك، تغيير تنش برگشتي را به صورت نمايي لحاظ مي كند. كه تطابق بهتري با نتايج تجربي دارد. چابوچه به اين نتيجه رسيد، اضافه كردن عبارت غير خطي تنش برگشتي. براي توصيف كار سختي در كرنش زياد مناسب نيست به اين منظور از چند تنش برگشتي به طور همزمان استفاده كرد. مدل چابوچه مدل تركيبي نام دارد. اين مدل دقت بالايي در تخمين نرم شدگي ناپايدار را دارد.

ويسكل و همكاران با استفاده از سه مدل سخت شوندگي مواد (همسانگرد، سينماتيك و تركيبي). مدلي رياضي براي پيش بيني برگشت فنري ورق در خمش U شكل ارائه دادند. به دليل ناديده گرفتن اثر اصطكاك، اين مدل فقط محدود به فرآيند خمش همگن است. ژانگ و همكاران مدلي تحليلي براي پيش بيني برگشت فنري در خمش V شكل ارائه دادند. اين مدل براساس تابع تسليم هيل و شرايط كرنش صفحه اي تدوين گرديد. با استفاده از اين مدل اثر فشار تماسي، تأثير طول بازوي خم بين سنبه و قالب. تنش عرضي، سخت شوندگي تركيبي، جابجايي صفحه خنثي و نازك شدگي ورق روي برگشت فنري بررسي گرديد.

معلوم و مشخص شد، فشار تماس بيشترين تأثير در مقدار برگشت فنري دارد. طاهري زاده و همكاران، به روش شبيه سازي و آزمايش تجربي برگشت فنري را در فرآيند شكل دهي مقطع كانالي. با ترمز كشش براي ورق هاي آلومينيومي با در نظرگيري مدل هاي مختلف سخت شوندگي بررسي كردند. در اين بررسي از تابع تسليم هيل 48 درجه 2 و دو مدل سخت شوندگي همسانگرد و تركيبي غير خطي مورد استفاده قرار گرفت. نتايج اين مقاله نشان مي دهد كه هنگام بارگذاري چرخه اي سخت شوندگي همسانگرد نمي تواند به درستي برگشت فنري را پيش بيني كند. در صورتي كه سخت شوندگي تركيبي غيرخطي برگشت فنري را با دقت قابل قبولي پيش بيني مي كند.

لي و همكاران، تأثير معادلات ساختاري را روي دقت پيش بيني برگشت فنري در آهنگري كاري سرد با حالات تغيير شكل مختلف بررسي كردند. آنها براي توصيف رفتار تسليم مواد مورد آزمايش از دو تابع تسليم هيل 48 وبارلات Yld2000-2d استفاده كردند. براي توصيف رفتار سخت شوندگي نيز از دو مدل سخت شوندگي همسانگرد و سينماتيك بكارگيري شد. نشان دادند كه نتايج پيش بيني برگشت فنري معيار Yld2000-2d دقيق تر از معيار هيل 48 است.

ليو و همكاران، برگشت فنري لوله جدار نازك با مقطع مستطيلي را در فرايند خمش كششي دوراني. با در نظرگيري تغييرات ضريب كشساني در اثر بارگذاري و باربرداري را بررسي كردند. نشان دادند با در نظرگيري تغييرات ضريب كشساني و مدل سخت شوندگي همسانگرد سويفت دقت پيش بيني برگشت فنري. نسبت به حالت ضريب كشساني ثابت در حدود 18/02 درصد بهبود مي يابد. ليو و همكاران، يك ضريب رياضي با در نظرگيري ضريب كشساني غير ثابت. براي پيش بيني برگشت فنري در فرآيند شكل دهي سرد توسعه دادند.

كه مقدار ضريب كشساني مربوط به فولاد DP980 تا 27 درصد در كرنش مومساني 0/1 كاهش يافت. دقت برگشت فنري مورد محاسبه با استفاده از ضريب كشساني غيرخطي به صورت قابل توجهي تا 18% مدل ماده سويفت بهبود پيدا كرد.

در اين مقاله، با استفاه از آزمايش كشش-فشار تناوبي به صورت تجربي و استفاده از نرم افزار LS-OPT. پارامترهاي مدل سخت شوندگي يوشيدا يومري براي فولاد st37 حاصل گرديد. سپس با استفاده از نرم افزار Ls-Dyna، اثر مدل سخت شوندگي يوشيدا يومري. بر پيش بيني برگشت فنري و شكل نهايي يك مقطع كماني در فرآيند شكل دهي غلتكي سرد بررسي شد. معلوم و مشخص شد، در نظر گيري مدل يوشيدا يومري باعث پيش بيني دقيق برگشت فنري و شكل نهايي مي شود.

فولاد رسول دلاكان

با سالها تجربه ارزشمند و گرانبها در عرصه تأمين و توزيع انواع ورق آلياژي و انواع فولاد آلياژي با گواهينامه ها و آناليزهاي معتبر با ضميمه نمودن آن به محصولاتش آنرا به مشتريان خويش ارائه داده است. كه توانسته رضايتمندي آنان را همواره فراهم آورد. صنعتگر شريف و گرامي از اينكه ما را جهت خريد كالا (فولاد آلياژي) مورد نياز خويش، انتخاب مي نماييد از شما سپاسگزاريم.

ارتباط با ما

09122136675

02128423820

واتس آپ :09122136675

فكس: 02128423820

اينستاگرام :fooladdalakan

ايميل: fooladrasuldalakan@gmail.com

 

ميلگرد vcn150-فولاد 6582-فولاد حرارتي-فولاد vcn150

۹۷ بازديد ۰ نظر

فروش ميلگرد vcn150- تسمه vcn150-فروش فولاد 6582

ميلگرد vcn150


فولاد VCN 150 اغلب در مواردي بكار ميرود كه قطعه مورد استفاده, نياز به افزايش سختي و آبكاري داشته باشد.

از جمله كاربردهاي فولاد VCN 150 در صنعت قطعه سازي در ساخت ميل لنگها,محورهاي غير هم مركز, اجزاء و قطعات دندانه دار, شافتهاي مربوط به صنايع سيمان,.شاسي اتومبيل, صفحه ديسك و… است.

با ميزان تقريبي عناصر مشترك (كربن، سيليسيم، منگنز، نيكل) و كاهش 0.5 درصدي نيكل و كروم. نسبت به VCN200 اغلب در مواردي به كار مي رود كه قطعه نياز به افزايش و سختي و آبكاري داشته باشد. فولاد 6582 در بازار به نام VCN150 معروف مي باشد. كه متريال فراوان و مشهوري است. و در كشور ايران نسبت به فولاد 6511 كه به VCN100 معروف مي باشد بيشتر مورد استفاده قرار مي گيرد و ارزانتر است. در مقايسه با تنش تسليم، فولاد 6582 به ميزان 100 واحد داراي تنش تسليم بالاتري نسبت به فولاد 6511 مي باشد. و اين يعني اينكه از نظر استحكام كمي مقاوم تر نسبت به 6511 است.

آلياژ فولاد VCN150 / فولاد vcn150 با ميزان تقريبي عناصر آلياژي (كربن,سيليسيم,منگنز و نيكل) و كاهش 5 دهم درصدي نيكل و كروم موجود در آن نسبت به فولاد VCN 200 ., در رده ي فولادهاي قابل عمليات حرارتي جاي دارد.

فولاد رسول دلاكان

با سالها تجربه ارزشمند و گرانبها در عرصه تأمين و توزيع انواع ورق آلياژي و انواع فولاد آلياژي با گواهينامه ها و آناليزهاي معتبر با ضميمه نمودن آن به محصولاتش آنرا به مشتريان خويش ارائه داده است. كه توانسته رضايتمندي آنان را همواره فراهم آورد. صنعتگر شريف و گرامي از اينكه ما را جهت خريد كالا (فولاد آلياژي) مورد نياز خويش، انتخاب مي نماييد از شما سپاسگزاريم.

ارتباط با ما

09122136675

02128423820

واتس آپ :09122136675

فكس: 02128423820

اينستاگرام :fooladdalakan

ايميل: fooladrasuldalakan@gmail.com

 

ميلگرد vcn200-فولاد vcn200-فولاد ابزار vcn200

۱۰۱ بازديد ۰ نظر

فروش ميلگرد vcn200-فروش فولاد vcn200-ميلگرد 6580

ميلگرد vcn200

كاربرد فولاد VCN200

از فولاد 6580، براي ساخت چرخ دنده هاي فرود هواپيما. چرخ دنده هاي انتقال نيزو و محورها و ساير قطعات ساختاري، قطعات مهندسي عمومي، چرخ دنده هاي سخت شده. اتصالات ميله، پيچ و مهره و لوله تفنگ استفاده مي شود.

كاربرد:در صنايع ماشين سازي جهت تجهيزات با استحكام و چقرمگي بالا مانند: پلوس، محورها، قطعات تحت اصتحكاك

فولاد 6580-فولاد vcn، مخفف فولاد vanadium carbide nitride ممي باشد. يكي از ويژگي هاي اين فولاد، قابليت عمليات حرارتي بسيار خوب آن است. فولاد vcn، در برابر گرما مقاوم بوده. بنابراين در ساخت قطعات و دستگاه هايي كه در معرض بارهاي كششي، خمشي و پيچشي قرار دارند، كاربرد دارد.Heat treatable steels

فولاد رسول دلاكان

با سالها تجربه ارزشمند و گرانبها در عرصه تأمين و توزيع انواع ورق آلياژي و انواع فولاد آلياژي با گواهينامه ها و آناليزهاي معتبر با ضميمه نمودن آن به محصولاتش آنرا به مشتريان خويش ارائه داده است. كه توانسته رضايتمندي آنان را همواره فراهم آورد. صنعتگر شريف و گرامي از اينكه ما را جهت خريد كالا (فولاد آلياژي) مورد نياز خويش، انتخاب مي نماييد از شما سپاسگزاريم.

ارتباط با ما

09122136675

02128423820

واتس آپ :09122136675

فكس: 02128423820

اينستاگرام :fooladdalakan

ايميل: fooladrasuldalakan@gmail.com

عمليات سطحي براي بهبود خواص فولاد – فروش انواع فولاد آلياژي

۸۸ بازديد ۰ نظر

متن كامل عمليات سطحي براي بهبود خواص فولاد را مي توانيد با كليك بر روي عبارت ((خواص فولاد)) مشاهده نماييد.

عمليات سطحي براي بهبود خواص فولاد - فروش انواع فولاد آلياژي

عمليات سطحي براي بهبود خواص فولاد

در عمليات سطحي و پوشش ها نمي توانند از ابزارها و قالب هايي كه داراي طراحي ضعيف هستند. به درستي عمليات حرارتي نشده اند. و يا جنس آنها مناسب نيست، محافظت نمايند و ديگر عيوب فولاد را بپوشانند.

پوشش هاي سطحي بايد يك زيركار صلب و محكم به عنوان تكيه گاه داشته باشند. همچنين بايد نوع فولادي كه به عنوان يك زير كار (Substrate) انتخاب مي شود، مناسب باشد. مثلاً اگر ابزار در معرض ضربه است و بايد چقرمه باشد، بايد از فولاد و هم روش عمليات يا پوششي سطحي با دقت انتخاب شوند. مزاياي استفاده از يك ابزار خوب عبارتند از:

  1. يك روند توليد طولاني و بدون وقفه
  2. كاهش نگهداري و تعمير ابزار و قالب
  3. كاهش مصرف مواد روانكاو
  4. افزايش عمر ابزار و كارآيي آن
  5. توليد قطعات با كيفيت بالاتر

براي بهبود هرچه بيشتر توان كاري يك ابزار. مثلاً كاهش سايش در قالب ها، كاهش نياز به مواد روانكاو و محافظت از سطزح ابزارها، لازم است. عمليات سطحي يا پوشش هاي سطحي (نظير آبكاري كروم، نيتراسيون، يوني، نفوذ حرارتي و غيره). بر روي ابزارها و قالب ها اجرا گردد.

عمليات سطحي نبايد بر روي قطعاتي كه داراي عيوب ساختاري هستند و با دقت ساخته نشده اند، انجام شوند. زيرا اين عمليات نمي تواند اينگونه عيوب و ضعفها را بر طرف كند. حتي ممكن است اجراي عمليات سطحي به تشديد عيوب در يك قطعه منجر شود. و به علاوه زمان و پول نيز به هدر خواهد رفت. عمليات سطحي بايد بر روي ابزارهايي كه از فولادهاي مرغوب توليد شدند و شرايط ساخت بهينه اي داشته اند، انجام شود.

يك ريزساختار محكم

خواص فولاد مورد استفاده در يك قالب يا ابزار، كه زيرساخت عمليات سطحي آن نيز محسوب مي شود. در عمر كار آن بيشترين تأثير را دارد. بنابراين براي اينكه يك زيرساخت، بتواند پايه اي مناسب براي اجراي عمليات يا پوشش هاي سطحي باشد، بايد كيفيت هاي زير را احراز كند:

  1. داراي طراحي خوبي باشد، يعني حتي المقدور عاري از فرمهاي تنش زا باشد. تا در عمليات حرارتي يا به هنگام توليد دچار ترك و خرابي زودرس نشود.
  2. از فولاد مناسبي توليدي و سطح سختي آن نيز متناسب با نوع فولاد و كاربر ابزار باشد. تا بتواند خواص فيزيكي و متالورژيكي مورد انتظار را بر آورده كرده و حداكثر كارآيي را از خود نشان دهد.
  3. به هنگام عمليات حرارتي، دقت و توجه كافي، به جنبه هاي مختلف اين عمليات شده باشد. تا علاوه بر سختي، ديگر خواص فيزيكي و متالورژيكي مورد نياز در آن ايجاد گردد.

بسياري از ابزارها و قالب ها به دليل وجود عيوب حاصل از طراحي نامناسب. عمليات حرارتي ضعيف و انتخاب فولاد نامناسب، به هنگام توليد خيلي زود از بين مي روند. البته تجربه نشان داده است كه علت اصلي اين عيوب، عمليات حرارتي نامناسب بر روي فولاد بوده است. عدم توانايي در حفظ تركيب شيميايي سطح فولاد به هنگام گرم كردن، كوئنچ كردن فولاد در حالي كه هنوز به قدر كافي گرم نشده است.

عمليات تمپرينگ ناكافي و گرم كردن بيش از حد فولاد براي سخت كاري از جمله اين علل هستند. بنابراين بدون در نظرگيري اينكه عمليات سطحي مي تواند بر كيفيت مقاومت سايشي فولاد بيفزايد. بايد ابزار فولاد با دقت و حوصله و در شرايط بهينه عمليات حرارتي شود.

فولاد رسول دلاكان

با سالها تجربه ارزشمند و گرانبها در عرصه تأمين و توزيع انواع ورق آلياژي و انواع فولاد آلياژي با گواهينامه ها و آناليزهاي معتبر با ضميمه نمودن آن به محصولاتش آنرا به مشتريان خويش ارائه داده است. كه توانسته رضايتمندي آنان را همواره فراهم آورد. صنعتگر شريف و گرامي از اينكه ما را جهت خريد كالا (فولاد آلياژي) مورد نياز خويش، انتخاب مي نماييد از شما سپاسگزاريم.

ارتباط با ما

09122136675

02128423820

واتس آپ :09122136675

فكس: 02128423820

اينستاگرام :fooladdalakan

ايميل: fooladrasuldalakan@gmail.com