لوله انتقال نفت – ارزيابي كمي و كيفي ريسك هاي خطوط لوله انتقال نفت ايران

ck45-spk-spkr-spknl-mo40-cmsk-فولاد آموتيت-فولاد سردكار-فولاد گرمكار-فولاد ابزار-هاردوكس-استنلس استيل-فولاد قالب پلاستيك-vcn-فولاد نسوز-فولاد آتشخوار

لوله انتقال نفت – ارزيابي كمي و كيفي ريسك هاي خطوط لوله انتقال نفت ايران

۱۰۰ بازديد ۰ نظر

متن كامل ارزيابي كمي و كيفي ريسك خطوط لوله انتقال نفت را مي توانيد با كليك بر روي عبارت ((لوله انتقال نفت)) مشاهده نماييد.

لوله انتقال نفت - ارزيابي كمي و كيفي ريسك هاي خطوط لوله انتقال نفت ايران

ارزيابي كمي و كيفي ريسك هاي خطوط لوله انتقال نفت ايران (مطالعه موردي: شركت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران)

به منظور جلوگيري از خسارت هاي مالي، و زيست محيطي در خطوط لوله انتقال نفت. مي توان با استفاده از رويكردهاي احتمالي از قبيل رتبه بندي ريسك. تركيب احتمال هاي يك رويداد يا پيامد نتايج آن و تلاش براي پاسخ گويي به ريسك هاي مورد شناسايي. از بروز اين حوادث جلوگيري به عمل آورد. در اين مطالعه ريسك هاي ايجاد اختلاف فشار و پارگي خط در نقطه پوسيدگي در اثر بست ولو (شير فلكه). عدم توانايي تهيه قطعات به علت تحريم، پارگي و شكست خط لوله در اثر فرسودگي. پارگي خط يا ترك خوردگي مخزن در اثر رانش زمين، آب بردگي و پارگي خط در مسير عبور رودخانه. به عنوان پنج ريسك با اولويت بالا از پنجاه عدد ريسك مورد شناسايي مي باشد.

 

خطوط لوله به عنوان يكي از وجه هاي مؤثر كاربردي و اقتصادي براي انتقال مواد خطرناك و قابل اشتعال. از قبيل گازهاي طبيعي، نفت خام و مشتقات آن از طريق خط انتقا راه يا راه آهن قابل انتقال نمي باشند. به نظر مي رسد در اكثر كشورها سيستم خطوط لوله در حال گسترش و افزايش مصرف گاز و نفت مي باشند. و به طور ثابت نيازمند به اين مواد و تسهيلات بهره برداري ايمن مي باشند. همچنين اقتضاي مواد احتراق پذير منفجر شوندگي و پخش شوندگي به صورت طبيعي مي باشد. در خطوط لوله انتقال به علت پخش گازها يا نفت طبيعي به وسيله شكست يا نشت آن. تحت عنوان يك موضوع خطر، امكان انفجار يا آتش را به وجود مي آورد.

هدف از ارايه اين تحقيق شناسايي ريسك هاي خطوط لوله به منظور جلوگيري از حوادث ناگوار. و خسارت هاي مالي، جاني و زيست محيطي مي باشد. كه با استفاده از فرآيند مديريت ريسك پيكره دانش مديريت پروژه خطرات شناسايي و بازنگري مي گردد. و مورد تحليل قرار خواهند گرفت. و پاسخ هاي لازم به آن ها مي دهند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگيري به عمل آيد.

مروري بر ادبيات موضوع

در اين قسمت به تحقيقات قبلي در رابطه با روش هاي ارزيابي ريسك مي پردازيم.

محمد حسين فلاح نژاد (Mohammad Hessein Fallahnejad) در سال 2013 ميلادي. با استفاده از ضرايب شاخص تكرار نسبي و شدت اثر نسبي و به كارگيري ضرب دو شاخص. و منتج شدن به شاخص بزرگي نسبي توانست 43 عامل ريسك را در 9 گروه كارفرما، مشاور، پيمانكار، مصالح، علل خارجي، ارتباطات. فصل مشترك ها، قرارداد و نيروي انساني و تجهيزات شناسايي كند.

ليو و همكارانش (Liu M,Zang S,Zhou D) ريسك هاي داخلي انساني و محيط زيستي و همچنين تأثيرهاي اقتصادي را مركز توجه خود قرار دادند. و اغلب نتايج را از يك رهايي گاز و نفت طبيعي يا حوادث مربوط به خطوط لوله مي دانند. ريسك هاي مالي مربوط به يك وقفه ي احتمالي منابع گاز و نفت را نمي توان ناديده گرفت. حتي اگر آنها به تأثيرهاي قابل توجه بعدهاي ريسك ابتدايي مرتبط نباشند.

كاهش به علت يك وقفه منابع گاز و نفت و كاهش سود. را به عنوان يكي از نتايج حوادث كه معمولاً تغيير مصرف كننده. احتمال كاهش سود و كاهش قابل توجه توليد، تأخيرهاي پيمانكار و خسارت به تجهيزات داراي وابستگي را ايجاد مي كنند. در نظرگيري مي شود. بنابراين يك نقطه مهم براي يك رويكرد در ارزيابي ريسك شامل بعد انساني، محيط زيستي و تأثيرهاي مالي حوادث لوله ملاحظه شد. گذشته از اين، بودجه، زمان و محدوديت نيروي انساني بايد در فرآيند مديريت ريسك توسط شركت هاي پخش و انتقال لوله در نظرگيري شود.

هانگ و ونگ (Han,WG.Weng) در سال 2011 ميلادي. روش ارزيابي كيفي شاخص سيستم كه شامل سه سطح ابتدايي شاخص علت و معلولي، شاخص خطر ذاتي و شاخص پيامد ها مي باشد. را ارايه داد. اين شاخص ها بر اساس مشخصات حوادث به مورد وقوع خطوط انتقال بر اساس آناليز اطلاعات آماري كه اتفاق مي افتد. مي توان شاخص ها را انتخاب و وزن هاي مورد نظر را به دست آورد. سيستم شاخص مورد استفاده در سه گروه شاخص ريسك هاي ذاتي، شاخص علت و معلول و شاخص پيامدهاي حادثه تقسيم ميشوند. شاخص ريسك هاي ذاتي و علت و معلول احتمال هاي حوادث خطوط لوله را وصف مي كنند.

با توجه به ديتاهاي تاريخي، حوادث خطوط لوله به صورت اتفاق ناشي مي گردند. كه از طريق تكرار رخدادها به طور كلي آهسته اتفاق افتاده است. به علاوه حوادث خطوط لوله در ابعاد مختلف شدت ها و تأثيرها به وقوع مي پيوندد. اين مفهوم نيازمندي اندازه گيري هايي براي به دست آوري مقدار شدت و احتمال وقوع ريسك را به منظور كاهش ريسك ها مي رساند.

لين (LIN Xiaofei et. 2012) در سال 2012 ميلادي مي نويسد كه ريسك ها و عدم قطعيت هاي پروژه هميشه براي مالكان و پيمانكاران. با توجه به مديريت ريسك مؤثر، مهم و بحراني تلقي مي شود. با توجه به ظرفيت توسعه مديريت ريسك در پروژه، دو راه صعود خود به خود و بر اساس توانايي براي مديريت ريسك وجود دارد.

فولاد رسول دلاكان

با سالها تجربه ارزشمند و گرانبها در عرصه تأمين و توزيع انواع ورق آلياژي و انواع فولاد آلياژي با گواهينامه ها و آناليزهاي معتبر با ضميمه نمودن آن به محصولاتش آنرا به مشتريان خويش ارائه داده است. كه توانسته رضايتمندي آنان را همواره فراهم آورد. صنعتگر شريف و گرامي از اينكه ما را جهت خريد كالا (فولاد آلياژي) مورد نياز خويش، انتخاب مي نماييد از شما سپاسگزاريم.

ارتباط با ما

09122136675

02128423820

واتس آپ :09122136675

فكس: 02128423820

اينستاگرام :fooladdalakan

ايميل: fooladrasuldalakan@gmail.com

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد